Garcina Bike Tour III
Garcina Bike Tour III
Poiana Maties 02 Octombrie 2022

Aflata deja la a treia editie, Garcina Bike Tour, organizata pe data de 02 octombrie 2022, atrage foarte multi iubitori ai ciclismului dar nu numai.

De la o editie la alta, numarul participantilor creste din ce in ce mai mult, toti fiind dornici sa revina si la editiile viitoare. Primaria Garcina, asa cum ne-a obisnuit de fiecare data, a organizat acest eveniment cu foarte multa implicare si pricepere, iar domnul primar Gontaru Gavril Mihail a promis pentru anul 2023 inca doua editii, una in primavara si una in toamna. 

Garcina Bike Tour presupune parcurgerea unui traseu, sub forma unei mase critice, de la Baza Sportiva din Opriseni pana in zona Lacului Cuiejdel, de data aceasta pana in Poiana Maties, insumand nu mai putin de 15 km. Pentru siguranta participantilor pe doua roti, primaria a implicat si echipaje de politie, care au asigurat coloana participantilor prin traficul auto din zona.

In Poiana Maties, un adevarat festin culinar a rasplatit efotul depus de catre toti biciclistii, iar muzica a intretinut o atmosfera potrivita ca toata lumea sa ignore cele cateva picaturi de ploaie care si-au facut prezenta.  

Asteptam cu mult interes urmatoarea editie a acestui frumos eveniment.